torstai 1. tammikuuta 2015

Uuden vuoden alku

Niinpä niin ja voi kauhistus - jäipä vuosi 2014 vain kahden postituksen kokoiseksi! Ruutuaika on kulunut jossain aivan muualla kuin blogituksessa, esimerkiksi Pinterest on vienyt usein mukanaan. Lankatöitä on kyllä toki syntynyt, tässä raporttia:


 

Neuloin kesällä arpajaispalkinnoksi lapaset naisen kokoa Keski-Suomen lapasten mallilla väritellen omien lankanyssyköiden mukaan osittain 7 velj ja osittain Nallen paksuuksilla ja puikoilla 3½. Ohje on Suuressa Käsityölehdessä 4/2008. Hauska malli kyllä mutta lopulta ei meikäläiselle se kaikkein ihanin, joten ei tullut tippa silmään näistä luopuessa.



Samoihin arpajaisiin myös virkkailin patalappuja kirjan Patalappuja à la Carte ohjeiden mukaan. Kuvassa yksi pari nimeltä Salonkien salat. Ruusupolku-patalaput jäivät ikävä kyllä kuvaamatta :-( Lankoina vanhoja puuvillalankoja, koukku muistaakseni 2½ Saman kirjan ohjeella Aamukahvilla virkkasin yhden parin ystävälle viemisiksi ja siitä kuva tässä


Ja vielä pari virkkausta. Nämä lähtivät ulkomaille lintuaiheisessa vaihdossa. Pöllö on kukkaro, tipunen vain koriste. Molempien mallit Pinterestistä oman maun mukaisiksi sovellettuina, jämälangoista virkattuina.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti