sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Mitäs vuonna 2019?

Olen niin vetelä luonne, etten suosi uuden vuoden lupauksia. Kaikenlaistahan toki elämäänsä toivoisi, mutta yleensä olen aina antanut itselleni periksi ja jättänyt hyödylliset muutokset kesken. Vaan jotain käsityötavoitteita voisin alkaneelle vuodelle laitella.

Ravelryssä on vuodelle muutama haaste, oikeastaan yllättävän muutama verrattuna takavuosiin. Tuleekohan lisää? Näistä muutamasta ei oikein mikään napannut (kuten esim. 52 hats 2013). Mitäs muita maailmalta löytyisi?

The Yarn Mission tarjoaa tämmöisen:



Aika kiva vai mitä? Sivusto kertoo "We are a collective that knits for Black Liberation". Kannatan, mutta pelkästään tuolta pohjalta en osallistuisi. Ehkä otan ruudukosta jotain vinkkejä kuitenkin.

Juurikaan muita haasteita ei netistä löytynyt 😒 Siispä teen oman. Käsityökirjoja ja -lehtiä on kertynyt isot kasat hyllyihin (ja muuallekin...). Siispä ne käyttöön ja tavoitteeksi: käytän jokaisessa käsityössä hyödyksi jotain omaa käsityökirjaa/lehteä. Tarkoitus ei ole jokaisessa työssä noudattaa suoraan jotain ohjetta, vaan mallineule/virkkaus, värit, yksityiskohta, mikä vain riittää. Lisäkierre: kutakin kirjaa/lehteä saa käyttää vain kerran/yhdessä työssä. Saas nähdä, miten käy.

Toinen tavoitteeni on lahjoitustöiden tekemisen jatkaminen. Epäilemättä se jatkuu ilman sen kummemmin tavoitteen kirjaamistakin. Ja ilman mitään määrätavoitetta tämäkin, ettei jää UFOt näiden varjoon. Ai jaa, siis tavoitteena saada myös vanhoja töitä valmiiksi... kertyyhän näitä haasteita sittenkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti